Contact

Haptonomiepraktijk van der Mei
Woudsterweg 62
8448 HB Heerenveen

Bent u geïnteresseerd in haptotherapie of haptonomische zwangerschapsbegeleiding? Voor meer informatie of een afspraak maken kunt u mij bellen.

Telefoon: 0513-437794 / 06-53835130

Mocht ik de telefoon niet opnemen dan kunt u een bericht inspreken. Vermeld daarbij wel uw naam, telefoonnummer en uw vraag. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Ook kunt u een email sturen of het contactformulier invullen.

info@haptonomievdmei.nl

Behandeling is volgens afspraak. In overleg is een afspraak s’avonds mogelijk.
Een afspraak duurt 50-60 minuten.
Een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek duurt 20-30 minuten.

Bereikbaarheid

De praktijk is gelegen aan de rand van Heerenveen, grenzend aan het Park Museum Belvédère en het historische bosrijke gebied rond Landgoed Oranjewoud, en is goed bereikbaar.

De praktijkruimte is gevestigd in de aanbouw achter het woonhuis. De ingang staat aangegeven (rode deur). Bij binnenkomst is er ruimte om te wachten en een toilet. Ruime, gratis parkeergelegenheid is er aan de weg en de kleine parkeerplaats schuin tegenover het huis, op de brug. Fietsen e.d. kunnen in de inrit geplaatst worden.

Vanaf station Heerenveen:

  • Circa 10 minuten met de bus: Arriva Bus 21 richting Leeuwarden via Gorredijk, halte Veensluis.
    Vervolgens lopen 15 minuten lopen langs Woudsterweg naar het laatste woonhuis.
  • 15 minuten fietsen.

Met de auto richting Heerenveen /De Knipe. Vanaf de A32 afrit 12 Heerenveen Centrum / De Knipe. Na de afslag richting De Knipe (doorgaand verkeer) aanhouden. De Woudsterweg is een zijstraat van Het Meer / de Meyerweg. Bij de bloembakken richting Museum Belvédère, vindt u de praktijk bij het laatste woonhuis vóór het water.